Prins Dennis de 1e!

Goedenavond !

Daar staat ie dan, de 44e prins der Hekk’n-Sluuters. Een zware taak volgens de mannen van het stuntteam want de verwachtingen zijn hoog in dit jubileumjaar maar ik ga mijn uiterste best voor jullie doen. Ik weet niet of het nodig is maar ik zal me eerst even voorstellen:

Mijn naam is Dennis Hutten 46 jaar en een geboren en getogen trotse Nieuw-Heetenaar. In 1976 ben ik geboren aan het wever 1 als zoon van Theo en Mini Hutten en de broer van Jarno. Ik ben getrouwd met Kim Scholten ook al 15 jaar een Hutten inmiddels, Kim is de dochter van Hennie en Mariet Scholten. Ik ben trotse vader van zoon Luca van 17 en dochter Senna van bijna 15. Na 21 jaar woonachtig te zijn geweest op de Hoeve wonen we sinds vorig jaar aan de Bijvanksweg 3 beter bekend als het oale huus van Jan Herenbrink.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij mijn eigen bedrijf, Cabstore in Holten waar we gebruikte trucks en machines in en verkopen. En veelal wereldwijd exporteren. Naast mijn werk ben ik ook nog fulltime Valentino Rossi fan vandaar het nummer 46! Hier op sportpark de Belte ben ik vanwege de sport niet vaak te vinden, want ik zeg altijd het is pas sport als er benzine in mot! Dat mag eventueel ook nog diesel zijn trouwens…. Naast auto- en motorsport houd ik van muziek van Nederlandstalig tot Rammstein en mag ik graag met de kameraden bier drinken.

Tja en hoe wordt je dan Prins: Ik zal in het proberen in het kort ( kort dat is niet mijn sterkste kant) vertellen wat er enkele weken geleden gebeurde; Ik krijg op een avond een appje zoals ik die vaker krijg, ene Radu uit Roemenie vraagt: Haben Sie die Liebherr telekran noch zu verkaufen? Nou die kraan had ik al een half jaar, dus ik zeg ich denke das es noch da ist, herzlich wilkommen. We appen wat heen en weer en hij wil die dinsdag erop komen kijken. Die dinsdag daarop, hoor en zie ik niets, ik stuur een app om te vragen of hij nog komt maar ik hoor niks. Op diezelfde avond ben ik met mijn broer en Luca met de auto aan het sleutelen krijg ik 21:00 een appje: Meneer Radu of hij nog kan komen voor die kraan. Ik met de handen zwart dacht bij mezelf, je kunt amper wat zien in het donker dus ik app terug dat het donker is en hij zo weinig kan zien. Wij gaan tegen 22:30 naar huis en na gedouched te hebben kruip ik in bed. Als ik er goed en wel in lig krijg ik twee appjes binnen, gebeurt wel vaker dus ik denk ik kijk morgen wel.

Half twee s’nachts wordt ik wakker en pak toch ff de telefoon om te kijken wat het appje was, ik open de app, zie ik twee fotos van een bestelbusje met stickers erop Radu Baumaschinen . 1 foto bij mijn pand gemaakt in het donker en 1 bij collega Jansen waar dezelfde kraan staat. Ik had de bril niet op kon en legde telefoon weg. De volgende ochtend hebben we weer contact en zegt hij donderdag avond te willen komen. Ik vond dat avondverhaal wat apart maar vut maar. Donderdagavond was het zover, we hadden weer contact en ja hoor, mijnheer wou wederom om 20:00 komen. Een telekraan vam 135.000 euro in het donker bekijken ik vond het apart maar hij had file gehad zei hij en moest vrijdag weer naar Roemenie. Uiteindelijk zou hij er om 19:00 zijn. Ik na het eten weer naar de zaak en wat denk je geen Radu!!

Ik zit nog even in de auto te wachten en klooien op de telefoon, zie ik vervolgens in de spiegel het bestelbusje van Radu Baumaschinen aankomen ! Ik stap uit loop om mijn auto heen en daar stappen Raoul Wijnbergen, Hugo Grooten Sarino Spoolder en Sander Schiphorst uit!! Ik heb om me heen gekeken of Ralph Inbar er was maar die is al jaren dood. nou beste mensen ik weet nu hoe het voelt als je in bananasplit komt! Na bijgekomen te zijn van alle verwarring gingen zei Raoul kom wie goat noar binnen, temet ziet ze oons. Wij aan de koffie en samen hebben we nog even gelachen om de hele scene. Op een gegeven moment zegt Raoul, Je snapt vast wel waar we voor komen? Ik zeg ja daar heb ik wel zin aan ! Moet je nog met Kim overleggen? Neu ik heb geen keuze toch? Nee klopt , ok bier drinken !  Na het eerste biertje heb ik toch Kim maar even gebeld en ze zei: ja je hebt niet veel keuze toch, je zei altijd als ze komen doe ik het, dus dat was ook snel geregeld.

Ik had ooit al wel eens nagedacht, ik heb tenslotte jarenlang op de lijst gestaan,  wat ik zou willen qua stunt als ze me toch eens zouden vragen. Ik vertelde onder het bier drinken mijn plan, ze vonden het een super idee, er is alleen niets van terecht gekomen. De heren deden eerst enthousiast om mij te pleasen maar gaandeweg werden de ideeën anders. Het moest naar buiten met veel spektakel volgens Hugo. Iets wat mij natuurlijk paste als een warme jas. Na vele avonden met de capuchon op door Nieuw-Heeten fietsen richting de vergaderruimte, want je voelt je namelijk net een bekende Nederlander die niet gezien mag worden, zijn we tot het idee gekomen wat jullie vanavond hebben gezien, jongens enorm bedankt voor de mogelijkheid om zo’n spectaculaire entree te maken!

Nu sta hier, als trotse Prins van de Hekk’n- Sluuters, een vereniging die ik een warm hart toedraag en waarvan ik altijd heb gezegd, dat ik er best bij zou willen, maar dan wel eerst als prins. Nou dat is bij deze gelukt. Vandaag is het naast dat ik de 44e prins ben ook 40 jaar geleden dat mijn vader Theo Hutten hier stond als prins carnaval. Dit was destijds voor pa de aftrap voor een roemruchte carrière binnen de Hekk’n-Sluuters.  Pa heeft ontzettend veel gedaan voor de Hekk’n-Sluuters, en ik hoor zijn naam nog vaak genoemd worden. Pa maakt het helaas niet mee dat ik hier sta maar ik heb hier de onderscheiding van 1983 in mijn hand. En in de onderscheiding van mij hebben we naast de helm van Valentino Rossi en het nummer 46 het stuur van Pa verwerkt als een eerbetoon. Ik moet zeggen dat het supermooi gelukt is en ben er erg trots op !

Voor nu heb ik genoeg geluld, ik zou zeggen, muziek GAS DR BI-J !!