Bouwvakfeest 2024

Op deze pagina vind u alle informatie over de activiteiten, artiesten en allerlei andere gezelligheid die tijdens dit weekend te beleven zijn!!

Aanmeld formulier vrijwilliger Bouwvakfeest 2024

Hidden

Volgende stappen: een betaal add-on installeren

Om betalingen op dit formulier te accepteren moet je een van onze betaal add-ons installeren. Bezoek de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/blog/payment-add-ons) voor meer informatie over je betaal add-ons. Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.

Contact gegevens

Wanneer zou je graag willen helpen?
Je mag meerdere keuzes maken

Crazy cross spektakel!

Zondag 25 augustus vindt het Crazy cross spektakel weer plaats tijden het Bouwvakfeest weekend! De voorbereidingen zijn hier voor al in volle gang!

We hebben 3 verschillende klasses:

  • De rodeo cross
  • Contact klasse zwaar of licht
  • De ludieke Klasse

Onder dit bericht vind u  de aanmeld linkjes! U moet een kaartje kopen voor de klasses en de kosten van het kaartje zijn 10 euro! Tijdens de cross zelf ontvangt u van ons 2 munten 🙂

In de link vind u het regelement van de klasse waarvoor u zich opgeeft! Ook staan de regelementen in de linkjes nog los hieronder! Lees deze goed door!!

Kijk ook goed naar de linkjes, zodat er geen verkeerde opgaves worden gedaan!

 

Kuur op het vuur!

Ook dit jaar zijn er weer verschillende activiteiten te beleven tijdens het Bouwvakfeest! Kuur op het vuur is er daar weer 1 van!

Houdt jij van lekker BBQ’en en/of een lekker mals stuk vlees klaar maken? Dan zoeken we voor zaterdagmiddag 24 augustus jou!

  • Je kunt mee doen vanaf 18 jaar, zoek een team bij elkaar van maximaal 3 personen.
  • Je moet alles zelf meenemen en je mag maximaal 2 bbq’s per team gebruiken.
  • Er kunnen 8 teams meedoen en VOL = VOL!

Vul hieronder het formulier in om je aan te melden!

Aanmelding Kuur op het vuur!