Bouwvakfeest 2019

Het jaarlijkse Bouwvakfeest is weer op komst en daar horen natuurlijke verschillende activiteiten bij zoals ieder jaar! Op deze pagina vind je alle informatie over het bouwvakfeestweekend en kun je je voor verschillende dingen opgeven! Houd deze pagina goed in de gaten want er komen steeds weer verschillende dingen online!

Van Lies autorodeo 2019

Maximaal 45 deelnames, Vol = Vol!

Lees ook even goed het Reglement van de Autorodeo door!

Hekk'n Darttoernooi 2019

Aanvang: 11.00

Aanwezig: 10.45

Inschrijvingsgeld = prijzengeld

Inleg: 5 euro p.p

Plek voor 32 spelers!

Opgave via: irma@cafevosman.nl

 

Hallo vakantiedarters!

Het is tijd voor om even de stress van je af te gooien, waarom dan niet met dartpijltjes! Alleen als je meedoet maak je kans op leuke prijzen en natuurlijk de felbegeerde hekk'n-beker! Je weet zelluv :). Ook een underdog kan winnen dus onderschat nooit je tegenstander. Het is namelijk eerder gebeurd!! Barney heeft ons gevraagd om uit te kijken naar nieuw talent of naar iemand met gewoon altijd ontzettend veel mazzel!

Dus doe mee en geef je nu op!! GAME ON!!

Kuur op het vuur

NIEUW NIEUW NIEUW

Een nieuwe activiteit op de zaterdag, Kuur op het vuur! Bij deze activiteit ga je van 11 tot ongeveer 4 uur lekker barbeceuen met maximaal 3 personen. Tijdens het barbeceuen maak je 4 gerechten op een vooraf bepaalde tijd, deze gerechten worden beoordeeld door een vakkundige jury. 

Bij deze activiteit neem je alles zelf mee, je kunt kiezen om 1 of 2 BBQ's mee te nemen. Het vlees word u aangeboden en word vrijdags van het Bouwvakfeest al beschikbaar gesteld

 

deelname is 15 teams van max. 3 personen, iedereen kan meedoen vanaf 16 jaar!

Geef je hieronder op!

BEER EN SNACK RUN 2019

Lachen! Een Beer & Snack Run?

Een combinatie die je niet vaak hoort, maar volgens ons kan het! Een hardloopwedstrijd met een knipoog, voor de levensgenieters onder ons. In totaal 1,1 kilometer die je hardlopend, wandelend, schuifelend, kruipend of moonwalkend aflegt. Ondertussen drink je 5 pilsjes/radlertjes of wijntjes onderweg en werk je verplicht een snack naar binnen. En je wordt ook nog geacht lol te maken onderweg. Klinkt mooi toch!

Wanneer is dat dan?

Tijdens het jaarlijkse Bouwvakfeest in Nieuw Heeten, op zondag 18 augustus om 14.00 uur. De heren gaan eerst van start. Ongeveer 5 minuten later gaan de dames van start. Aansluitend beginnen de VIP’s aan hun Beer & Snack Run. Vanaf 15.00 uur staat de prijsuitreiking gepland om de beste heer en dame de eer te geven die ze verdienen! Tevens zal ook de laatste dame en heer die binnen het uur terug is, beloond worden met de eer van meest luie deelnemer! Ik lees VIP’s?

Ja, VIP’’s ja! Als je nou niet van rennen of wandelen houdt, maar wel mee wilt doen, kun jij je inschrijven als VIP. Je doet dan gewoon mee aan de RUN, maar omdat je echt lui bent, hoef je niet het hele stuk te rennen of te wandelen, want je wordt vervoerd. (meedoen om de prijzen gaat dan uiteraard niet). Je wordt rondgereden in een speciaal door ons georganiseerd, gezamenlijk vervoer. Je wordt dus NIET moe en hoeft GEEN sportieve prestatie neer te zetten, wie wil dat nou niet?

Let op! We hebben maar 11 VIP-plekken, waarvan er 1 Heren-VIP-arrangementen en 1 Dames-VIP-arrangement via de veiling worden aangeboden op zaterdagmiddag tijdens het Bouwvakfeest. Er gaan dus maar 9 VIP-plekken in de voorverkoop!

Afstand Het parcours is 1111,11 meter lang, ongeveer een 1/40e marathon dus!

 

Parcours De start en finish is op het feestterrein van het Bouwvakfeest. Voor de start van de Beer & Snack Run wordt de Autorodeo even stilgelegd, zodat je als deelnemer gebruik kunt maken van de startplek van de autorodeo! De route gaat als volgt:

- een ronde op het autorodeo parcours

- via de buitenbar (1e drankje) naar de tent (2e drankje)

- via de timmermansstraat (hard)lopend naar cafe Vree Egberts, door de kroeg heen (3e drankje) en via de achteruitgang naar buiten.

- Dan door naar de hoofdingang van Café Vosman, op naar de bar (4e drankje)

- via de Scholtenstraat terug naar het feestterrein en langs de snackwagen van De Timp (verplichte snack)

- aansluitend via de bar (5e drankje) richting de finish om te zien of je een prijs hebt gewonnen!

Inschrijving Via het formulier op deze website kun je je inschrijven. Daarnaast kun je op de dag zelf tussen 13.00 en 13.45 uur inschrijven.

Let op! We werken namelijk met een maximum aantal deelnemers! Voor de gewone deelname hebben we maximaal 111 plekken te vergeven. Voor de VIP’s hebben we 9 plekken beschikbaar (en 2 via de veiling van zaterdagmiddag). We werken op volgorde van inschrijven. Wil je dus zeker weten dat je deel kunt nemen, schrijf je dan direct in!

Voor wie? Deelname is voor iedereen van 18 jaar en ouder, uit of van buiten Nieuw Heeten! Je hoeft het rennen niet (te) serieus te nemen, maar dat mag natuurlijk wel! Je kunt ook gewoon op eigen tempo meedoen (bijvoorbeeld wandelend). Je hoeft dus geen sportman of sportvrouw te zijn en als niet geoefende deelnemer kun je ook gewoon meedoen.

Kosten € 10,- voor de normale deelnemers.

€ 25,- voor de VIP deelnemers (maximaal 10 kaarten in de verkoop)

Betaling bij afhalen van deelnamebewijs/shirt en stempelkaart.

Wat krijg ik er voor terug?

Hartstikke veel! Namelijk:

· 5 pilsjes/Radlertjes of wijntjes

· 1 snack van de Timp

· Een t-shirt als bewijs van deelname (verplicht dragen tijdens de run en je mag het shirt houden na afloop)

· Medaille/vaantje als bewijs van deelname

· Prijs/aandenken voor de 1e heer en 1e dame die over de finish komt (beste/snelste mannelijke en vrouwelijke Levensgenieter)

· Prijs/aandenken voor de laatste dame en heer (maar wel binnen 1 uur) die over de finish komen (meest luie mannelijke en vrouwelijke levensgenieter)

· Een mooie route langs de beste en voor sommige ook mooiste bezienswaardigheden van Nieuw Heeten: de kroegen, de kerk en het Bouwvakfeestterrein).

· Een voldaan gevoel na deelname. Je zou toch diegene zijn die op zondagavond moet zeggen tegen zijn dorpsgenoten: “ik heb niet meegedaan” en keihard uitgelachen worden!

· De nodige verkoeling onderweg

· Voor degene die het nodig hebben, zullen er ‘rustplekken’ genoeg aanwezig zijn.

 

De VIPs betalen een hogere deelnameprijs, maar krijgen daarvoor de nodige extra’s:

· Een mooie route per ‘luxe’ vervoer. Deze VIP’s hoeven dus niet het gehele stuk te lopen, maar worden netjes tussen de stops door vervoerd

· Onderweg krijgen de VIP’s een aantal extra verrassingen

 

Tijdslimiet

Als deelnemer dien je binnen 60 minuten de afstand te overbruggen (dus lang blijven hangen in 1 van de 2 kroegen gaat niet gebeuren). 1 uur na de start word de finish gesloten en krijg je niet de eer die je verdient.

Reglementen

· Je mag pas weer gaan rennen/lopen nadat je jouw biertje/Radlertje/wijntje op hebt, dus niet met het drankje in de hand verder rennen/lopen.

· Je moet het uitgezette parcours volgen

· Je moet sportief gekleed zijn (met uitzondering van de Vips, zij dragen natuurlijk kledij welke een vip toekomt zoals Gala kleding)

· Het parcours is (gedeeltelijk) opengesteld voor ander verkeer, dus gelden de normale verkeersregels voor iedere deelnemer. Blijf dus opletten onderweg.

· Je moet verplicht plezier hebben, anders haalt de jury je uit de ‘wedstrijd’

· Het verdere reglement is op verzoek te verkrijgen bij de inschrijving.

opgavenformulier 

CHAOSSPEL

Boeren laten, dieren geluiden maken, verschillende schoenmaten zoeken of met de knapste barman of vrouw op de foto tijdens het bouwvakfeest. Dat kan allemaal dit jaar op zaterdagmiddag 17 augustus weer tijdens het Chaosspel! Dit spel hebben we 2 jaar geleden ook georganiseerd en we vonden het toen zo'n succes dat we het dit jaar weer gaan spelen!

 

Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk gekke opdrachten uitvoert, dat het dus een grote chaos word!

 

- Tijdens het spel blijf je op het feestterein.

- 10 groepen maximaal van 6 tot 10 personen

- mannen en vrouwen mogen hier aan mee doen!

FK Grondtechniek Beachvolleybal

Ook dit jaar is er weer de beachvolleybal tijdens het Bouwvakfeest.

Voor de jeugd is dit van 12 tot en met 16 jaar. Teams van minimaal 6 personen.

voor de volwassenen onder ons is dit 16 jaar en ouder. Teams van minimaal 6 personen, inleggeld: 6 munten. Maximaal 16 teams VOL = VOL!

OPGEVEN VÓÓR 10 AUGUSTUS!