Bouwvakfeest

BOUWVAKFEEST 2017
Geef je nu op!


Endurocross
ENDUROCROSS > OPGAVE = VOL!!!
Zondag 27 augustus | 13.00 uur

Dé enige Endurocross in Oost-Nederland. Een ultieme mix tussen enduro en motocross voor profis en amateurs. Durf jij de strijd aan te gaan?

NO BALLS, NO GLORY!

Voorwaarden inschrijving: Deelname aan de Endurocross is geheel op eigen risico! Terrein geopend vanaf 10.00 uur. Info over starttijden wordt na inschrijving per mail toegezonden.

BEACHBALL > OPGAVE = VOL!!!
Zaterdag 26 augustus | 11.00 uur

Trek je bikini of zwembroek maar uit de kast!

Op zaterdag wordt het bouwvakterrein omgetoverd tot Nieuw heeten beach voor een Beachvolleybal competitie! Hekkn-beachclub aanwezig zijn voor een lekker zomers cocktailtje en DJ Sebastian Bailey verzorgt de beat.

CHAOSSPEL
Zaterdag 26 augustus | 15.00 uur

Dames opgelet! Hebben jullie zin in een ludieke middag??
Een middag  waarin jullie als team op een hilarische/creatieve manier opdrachten gaan uitvoeren!! Een middag gegarandeerd met veel lol, waarin je met je team de gekste foto`s maakt. Hou zaterdag 26 augustus van 15.00-16.30 uur dan vrij in je agenda en geef je op!

#max5of6deelnemersineengroep #max10groepen #gratisdeelname

VOGELSCHIETEN
Zaterdag 26 augustus | 12.30 uur

Wil jij meedingen om de titel Hekk’n Schutterskoning 2017? Geef je dan op voor vogelschieten. Minimale leeftijd 18 jaar. Inleg is 4 munten en het maximale aantal deelnemers is 75. Prijsuitreiking volgens: kop, vleugels, staart, romp (schutterskoning).